Ut med rollatorerna!

Squashen i Sverige genomgår en stor, omvälvande generationsväxling. Det finns bara ett problem - den går ett fel håll. Där det unga gardet borde dominera är det i stället gamlingar som styr och ställer på bred front.   

Läs mer av krönikan här
 

Dags för Träningstävling

Missade du vårterminens första tävling? Det var ju trist, men nu får du en ny chans när vi arrangerar mars månads Träningstävling på söndag 4/3.

Läs mer här

 


 

Tuff omgång för Karlstad

Med tre omgångar kvar av seriespelet har Karlstad halkat ner i bottenskiktet. Poäng är därmed hårdvaluta för att undvika degradering. Då blir mötena med topplagen Team Göteborg och Roslagen extra viktiga.

Läs mer här

 


Jörn tar plats i laget inför helgens matcher

Bra vibrationer...

Säsongen slutade i dur för Karlstads herrar efter fyra stekheta poäng i slutrundan. Vilket var en bekräftelse på att laget omgärdas av positiva tongångar, en engagerad orkesterledare och en bländande solist.

Läs mer här
 

Marginalerna emot sig...

Karlstad hade inte marginalerna på sin sida när damernas elitserie avslutades. Stockholms SK 1 knep bronset på hemmaplan med en poäng tillgodo. Karlstad får i stället glädjas åt sin fina utveckling under debutsäsongen.

Läs mer här
 

El Tayeb ny trea

För första gången i karriären klättrar Nour El Tayeb upp till en 3:e plats på rankingen. Nu skiljer bara två egyptiskor El Tayeb från den ultimata positionen - 1:a platsen. Kan någon annan rubba den här dominanta trion?

Läs mer här

 

Marvan når All time high

Den tyska ettan, Simon Rösner, klättrar två placeringar på rankingen till en sjätte plats. Det är en tangering av hans tidigare personbästa. På köpet följde Rösners största framgång i karriären - vinsten i Tournament of Champions.

Läs mer här