Ut med rollatorerna!

Squashen i Sverige genomgår en stor, omvälvande generationsväxling. Det finns bara ett problem - den går ett fel håll. Där det unga gardet borde dominera är det i stället gamlingar som styr och ställer på bred front.   

Läs mer av krönikan här
 

Dags för Träningstävling

Vill du spara din rygg från krävande trädgårdsarbete och huden från en alltför närgången behandling av solen? Då rekommenderar vi att du tar och hänger med på vår Träningstävling!

Läs mer här 

Få besökte årsmöte

När Karlstad Squashklubb höll sitt årsmöte var det gott om ledigt utrymme på åhörarplats. Men om medlemmarna var svårflirtade så hade styrelsen vaknat på sin bästa sida och ställde upp för omval.

Läs mer här

 


 

Bra vibrationer...

Säsongen slutade i dur för Karlstads herrar efter fyra stekheta poäng i slutrundan. Vilket var en bekräftelse på att laget omgärdas av positiva tongångar, en engagerad orkesterledare och en bländande solist.

Läs mer här
 

Marginalerna emot sig...

Karlstad hade inte marginalerna på sin sida när damernas elitserie avslutades. Stockholms SK 1 knep bronset på hemmaplan med en poäng tillgodo. Karlstad får i stället glädjas åt sin fina utveckling under debutsäsongen.

Läs mer här
 

King åter i Topp-5

Den nyazeeländska squashstjärnan Joelle King fortsätter att visa framfötterna på PSA-touren. Vid april månads ranking klättrar hon till fjärde plats, vilket är lika med All time high för Nya Zeelands stolthet.

Läs mer här

 

Farag ny tvåa

Ali Farag når All time high när han byter plats med Gregory Gaultier vid april månads ranking. Den egyptiska tvåan är nu också tvåa på världsrankingen bakom Mohamed Elshorbagy. Egypten dominerar stort och har fyra av fem spelare i Topp-5.

Läs mer här