Ut med rollatorerna!

Squashen i Sverige genomgår en stor, omvälvande generationsväxling. Det finns bara ett problem - den går ett fel håll. Där det unga gardet borde dominera är det i stället gamlingar som styr och ställer på bred front.   

Läs mer av krönikan här
 

Dags för Träningstävling

Nu är tiden inne att återigen leta upp ditt racket och övrig utrustning från garderoben. Höstens tredje chans att få spela många matcher och möta varierat motstånd är här. November månads Träningstävling är här!

Läs mer här

 


 

Karlstad nära Topp-4

Fjärdeplatsen fanns inom räckhåll för Karlstad inför slutomgången. Men fyra poäng räckte inte för att passera Sandviken i tabellen. Karlstad fick nöja sig med femte plats efter en stark forcering.

Läs mer här

 


Bilden ljuger: Karlstad fick Västerås på fall...

Bra vibrationer...

Säsongen slutade i dur för Karlstads herrar efter fyra stekheta poäng i slutrundan. Vilket var en bekräftelse på att laget omgärdas av positiva tongångar, en engagerad orkesterledare och en bländande solist.

Läs mer här
 

Marginalerna emot sig...

Karlstad hade inte marginalerna på sin sida när damernas elitserie avslutades. Stockholms SK 1 knep bronset på hemmaplan med en poäng tillgodo. Karlstad får i stället glädjas åt sin fina utveckling under debutsäsongen.

Läs mer här
 

Aitken firar dubbelt upp

När damernas Topp-20 är oförändrad jämfört med föregående månad är det längre ner på rankingen förflyttningarna händer. En som sticker ut här är Lisa Aitken, som har anledning att fira senaste PSA-rankingen dubbelt upp.

Läs mer här

 

Lobban klättrar

När toppspelarna vilar och förbereder sig inför nästa säsong är det längre ner på rankingen aktiviteten sker. Där tar de yngre spelarna chansen att förbättra sina positioner. En av dessa är Skottlands Greg Lobban.

Läs mer här