Under den gångna säsongen deltog Karlstad Squashklubb i nationella seriespelet med ett lag i division I Norra. Det är den näst högsta serienivån i det  svenska seriesystemet.

Här nedan kan du läsa en spelarprofil över en av seriespelarna säsongen 2007/08, Lars-Gunnar Olsson

 
Bakgrund    


Namn
:

Ålder:

Moderklubb:

Säsonger:

Spelar med:


Lars-Gunnar Olsson

43

Karlstad Squashklubb

4

Wilson Hyper Hammer

   
När började du spela squash:

- Jag började -93 tror jag. Spelade sen fram till sommaren -95 då en inflammation i knä -skålssenan gjorde att jag slutade med all squash. Började igen för drygt 3 år sen.
 

Varför började du
spela squash:

- Det är en sport för tuffa män och kvinnor. Och eftersom jag är född och uppvuxen i norra Värmland föll det sig väl helt naturligt...
 

Har du någon förebild inom squashen:

- Nja, det har jag kanske inte. Sebastian Victor är dock väldigt kul att titta på. Han rör sig som en fjäder över banan. Nästan som Christian Brandt!
 

Din största framgång inom squashen:

- När jag vann d-klassen i Enskede Cup -05. Jocke vann c-klassen. Min son Isak var med och han trodde nog att jag och Jocke hade vunnit lag-VM, typ...
 

Någon stor motgång inom squashen: - I första omgången i SM -06 ledde jag med 8-2 i femte och avgörande och förlorade. Kändes lite snöpligt faktiskt.
 
Ditt roligaste minne
från squashen:
- När jag och Jocke åkte till Jönköping för att spela två matcher med en man kort. Trots detta blev det två lagsegrar. Kul!
 
Har du något motto i livet:

 

- Nej.
 

Åter till huvudsidan för serielaget

© Karlstad Squashklubb 2008

Kontakta Webmaster
 

Sidan är optimerad för visning i upplösningen 1024 X 768