Få besökte årsmöte
 

När Karlstad Squashklubb höll sitt årsmöte var det gott om ledigt utrymme på åhörarplats. Men om medlemmarna var svårflirtade så hade styrelsen vaknat på sin bästa sida och ställde upp för omval.

Efter att den inledande formalian avklarats var det dags att redovisa verksamhetsberättelsen. Med tanke på det tunna medlemsregistret - ett drygt 20-tal personer - hade föreningen ändå bjudit på ett rikt utbud av aktiviteter.  

Inslag som juniorträning, klubbtävlingar, ligaspel för motionärer och seriespel fanns med på agendan det gångna året. Totalt hade närmare 15-talet olika aktiviteter stått till buds för medlemmarna.

Totalt minskade utbudet något jämfört med föregående verksamhetsår. Men det fanns också positiva inslag i rapporten. T ex hade Karlstad  för första gången på närmare tre decennier två lag i nationella seriespelet.

Vid sidan av ett herrlag i division 1 Norra deltog Karlstad även med ett damlag i Elitserien. Damerna slutade på en snöplig fjärdeplats, blott en poäng efter bronslaget Stockholm SK.
För herrarna gick det snäppet sämre och laget slutade på en femteplats.

Ambitionen att ställa två serielag på benen gav dock återverkningar på ekonomin. Kostnaderna för de serielagen, tillsammans med minskade intäkter gjorde att föreningen noterade ett större minusresultat 2017.

Trots underskottet i finanserna beviljades styrelsen ansvarsfrihet för det gångna verksamhetsåret. Mötet underströk ändå vikten av att skapa en budget i balans för kommande säsong, så att minuset omvandlas till plus innevarande år. 

Valet av styrelse bjöd inte på några överraskningar. Här gick mötet på valberedningens förslag, vilket innebar att det blev omval rakt över. Patrik Kristoffersson fortsätter därmed som ordförande medan Mikael Dunder, Joachim Nilsson, Martin Lindkvist och Robert Hellgren blir ordinarie ledamöter.

Under punkten övriga frågor ventilerades föreningens missnöje med hallens underhåll av banorna. Sammandragningen i april bjöd på trasiga väggar, utnötta golvlinjer, bortrivna markeringar på frontväggarna och trasig belysning.

Bristerna renderade i en skrivelse till kommunen, som nu fått ett svar. Man inleder ett renoveringsarbete i vecka 17 som ska åtgärda punkterna som togs upp i skrivelsen. Detta positiva besked fick sätta punkt för Karlstad Squashklubbs årsmöte 2018.
 

 
     

Åter till huvudsidan nyheter
 

 

© Karlstad Squashklubb 2018

Kontakta Webmaster
 

Sidan är optimerad för visning i upplösningen 1024 X 768