Kors i taket!

Det finns traditioner som vi associerar med givna tidpunkter på året. Som julen på vintern och lövad stång med blomsterkrans i sommartid.. På senare år har även Karlstad och nedflyttningsstrid dykt upp som ett säkert vårtecken.

Mot den bakgrunden kom det säkert som en skänk från ovan att kontraktet redan är i hamn. Detta trots att en omgång ännu återstår av. 

seriespelet. Karlstads spelare, ledare och supportrar har annars fått vänja sig vid förhöjt blodtryck och pumpande adrenalin ända in i kaklet.

Den här gången slapp vi en hjärtrytm som når ohälsosamma nivåer inför säsongens slutskede. Nu när traditionens tunga ok. äntligen bröts.
 

Direkt efter att sista spiken var fastnaglad mot Sandviken stod det klart att kontraktet var säkrat. Jumbon Uppsala kan inte passera Karlstad ens vid maximal utdelning i slutomgången.

Hamnar lagen på lika poängtal avgör nämligen inbördes möten och där har Karlstad dubblar segrar. Så, med en lättnadens suck konstaterar vi att det blir fortsatt spel i division 1.

Stor del i framgången har Karlstads starkast lysande stjärna, Jonas Wahlberg. Hans form har varit makalös och segrarna har staplats på hög under säsongen.

På åtta matcher har det blivit sju segrar och en förlust. Nästan lika många poäng som resten av laget skrapat ihop - tillsammans!

Ett annat glädjande inslag är nytillskottet Jörn Fischer. Det har blivit några segrar redan under debutåret, samtidigt som han också bidragit på andra plan. Jörns kämpaglöd och lättsamma figur bidrar till ett starkare Karlstad även utanför banan.

Allt detta gör att vi kan se framtiden an med tillförsikt. Är det bara undertecknad som redan längtar till hösten och en ny spännande säsong?

   

Åter till huvudsidan nyheter

 

© Karlstad Squashklubb 2017

Kontakta Webmaster
 

Sidan är optimerad för visning i upplösningen 1024 X 768