Damerna visade klassen

Äntligen har Karlstad Squashklubbs damlag fått visa upp sig på hemmaplan. Premiären innehöll allt man kan önska: spänning, dramatik, hög spelnivå och bra publikstöd. Att poängen också trillade in var en bonus som gör att drömmen om medalj fortfarande lever.

En dag som denna hamnade nästan det sportsliga i bakgrunden. För det var många både från allmänheten, KSK:s medlemmar och media som   

ville träffa Karlstads nyblivna elitserielag. Alla tre - Camilla Tärnler, Sandra Högberg och Liene Rieba - gjorde ett starkt intryck. Både på och utanför banan, ska tilläggas.

Därför är det extra roligt med alla kommentar från publiken på plats om hur duktiga tjejerna var. Kommentarer som givetvis värmer.
   

För Karlstad vill ju vara en förening som lyfterfram alla - både killar och tjejer, såväl som gamla och unga. Och på tjejfronten har det tyvärr varit rätt spartanskt genom åren.

Underlaget för att samla ett lag till seriespelet har sällan räckt till. Men nu står vi där. Karlstads damer finns med på den allra högsta nivån och har en medalj inom räckhåll.

Visst vore det något av en saga om laget skulle knipa en bronsmedalj i  sin allra första säsong på den här nivån. Chansen finns där fortfarande efter segern mot Stockholms SK 1 på hemmaplan.

Men ska drömmen bli sann krävs seger för Karlstads damer mot Wasa i den sista omgången. En riktigt svår utmaning. Kanske för svår med tanke på att stockholmarna själva är på guldjakt.

Men att våra tjejer gett sig själva chansen att spela om en medalj är stort i sig. Vi håller alla tänkbara tummar inför slutdramat

   

Åter till huvudsidan nyheter

 

© Karlstad Squashklubb 2017

Kontakta Webmaster
 

Sidan är optimerad för visning i upplösningen 1024 X 768