Du är välkommen att kontakta oss för att ta reda på mer om våra olika aktiviteter, anmäla dig till någon verksamhet eller kanske lämna några synpunkter.

Ring gärna vår kontaktperson nedan för mer information. Det går också bra att skriva ett vanligt brev eller skicka oss ett mail.

Kontaktperson:
 
Joachim Nilsson, tel: 070-537 83 16
 
Adress:

 
Karlstad Squashklubb, Stadionvägen 2,
653 40 Karlstad
 
E-post:

 

info@karlstadsquashklubb.se

 

Bli medlem

Om du klickar på länken här nedan så kan du anmäla dig som medlem direkt på nätet. Vi behandlar din ansökan så snabbt som möjligt, men räkna med att det kan ta ett par arbetsdagar innan allt är registrerat.

Vi skickar ett meddelande till din angivna e-post adress när allt är klart. Ditt medlemskort kommer du sedan kunna hämta ut i receptionen på Karlstad Racketcenter.

Till medlemsformulär

Åter sidans topp

Anmäl dig till en aktivitet

Ta chansen att vara med på någon av våra roliga aktiviteter! Du kan välja bland seriespel för motionärer, squashträning i grupp och vanliga tävlingar.
Kostnaden varierar beroende på typ av aktivitet, men en förutsättning för att få delta i vår verksamhet är att man är medlem i klubben.

Till aktivitetsformulär

 

Egna förslag på aktiviteter

Vi vill gärna veta vad våra medlemmar tycker om klubbens aktiviteter. Kanske att du saknar någon verksamhet i vårt utbud? Eller vill ha mer av någon aktivitet och mindre av en annan?

Hur som helst, behåll inte dina tankar för dig själv. Låt oss få veta vad du tycker så kan vi hålla klubbens verksamhet levande och i enlighet med medlemmarnas önskemål.

Till förslagsformulär

 

Bli ledare

Vår klubb bygger sin verksamhet på ideella ledarinsatser. Det är inget unikt för föreningslivet i Sverige, många klubbar är liksom Karlstad Squashklubb beroende av dessa insatser för att kunna erbjuda ett rikt verksamhetsutbud.

Därför tar vi tacksamt emot den hjälp vi kan få från ideella krafter. Känner du att du skulle vilja bidra med en insats - liten som stor - hör gärna av dig.
Har du någon speciell kunskap att erbjuda är det utmärkt. Vill du bara hjälpa till i största allmänhet så kan klubben erbjuda både mentorer och utbildning för olika områden. Vi hjälper dig att hjälpa oss att hjälpa andra.

Till ledarformulär

Åter sidans topp


 

© Karlstad Squashklubb 2007

Kontakta Webmaster
 

Sidan är optimerad för visning i upplösningen 1024 X 768